JUBILEUM BY SANDELL

 Kunskap & Tradition - Välkommen till vårt jubileumshus!

I 75 år har vi byggt hus i hjärtat av Småland. Här har kunskap och tradition av husbygge och trä förts vidare från generation till generation. När vi bad arkitekten Thomas Sandell ta fram vårt jubileumshus, Jubileum by Sandell, lät vi vår byggnadshistoria utgöra inspirationen. Resultatet blev ett hus som är lika vackert, hållbart och välkomnande idag som om 75 år. Thomas Sandell har ritat in byggtekniska traditioner som gör det möjligt att minska klimatpåverkan med hjälp av gamla välbeprövade tekniker. Eller som Thomas säger “med historiens hjälp tittar vi framåt”.

Välkommen till vårt unika jubileumshus, Jubileum by Sandell.

ETT HUS FÖR HELA LIVET

Våra jubileumshus är hus som ska bli till hem för generationer framöver. Deras stilrena kvadratiska grundform finns i två grundstorlekar, ett 1,5-planshus och ett 2-planhus. Till 2-planshuset finns två olika tillbyggnader som låter er få ett hus helt anpassat efter era behov, drömmar och visioner. Att kataloghus har färdigritade tillbyggnader av en arkitekt är unikt, precis så som vi vill att Jubileum by Sandell ska vara.

SE HUSEN HÄR

IDÉN BAKOM JUBILEUMSHUSET

Jubileum by Sandell är ett hus som anpassar sig efter livets olika skeden. Genom att ge huset en stilren kvadratisk form skapas möjligheter för dig att anpassa huset efter dina önskemål. Thomas har tagit fram tre olika förslag på tillbyggnader; Skafferi, vinterträdgård och generationsboende, allt för att du ska kunna skapa hemmet du vill ha och behöver. Läs vår intervju med Thomas för att ta del av hans tankar.

LÄS HELA ARTIKELN HÄR

EN HYLLNING TILL LIVET

Hurra! Vi fyller 75 år. Det ska vi fira!

I 75 år har vi byggt hus av trä i hjärtat av Småland. Hus som blir mer än bara ett hus. Hus som blir till ett hem genom människorna som bor där. Hus som blir en plats att återvända till för att umgås, vila, älska, skratta och gråta. Hus som lever och skapar minnen med oss. I 75 år har vi tillverkat hållbara hem åt generationer. Hem som anpassas efter tiden och familjen. Hem där livet sker. Så när vi nu fyller 75 år gör vi det med en hyllning till livet!

LÄS MER OM VÅRT FIRANDE HÄR!

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga och vilken katalog du vill beställa.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att beställa vår katalog accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan till tomtkö

Jag vill få mer information om kommande tomter i mitt område.

*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan tomtförsäljning

Jag vill veta mer om hur Anebyhusgruppen kan hjälpa mig att sälja mark.

Ange län och kommun för marken som ska säljas.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Surewood Industries och dess bolags ambition är att ha en hög transparens och ett gott utvecklat system för att både anmäla och hantera eventuella oegentligheter eller misstanke om sådana. Genom detta förhållningssätt och att tillhandahålla ett Whistleblowersystem minimera vi risker som allvarligt kan skada företaget, organisationen eller dess medarbetare.

För anmälan avseende verksamhet som rör Anebyhusgruppen kan du antingen använda det här formuläret eller maila till whistleblower@surewood.se. Formuläret gör att du kan lämna ditt meddelande anonymt och du så önskar. Tänk dock på att så tydligt som möjligt beskriva ärendet du vill uppmärksamma.

Vi tackar för ditt engagemang!

*Obligatoriska uppgifter

Felanmälan

Accepterade filformat: .pdf, .png, .jpeg, .jpg, .xls, .xlsx, .txt, .docx, .zip
*Obligatoriska uppgifter

Genom att använda vår hemsida accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter
x