Nyhet

Nya kataloghus

Våra kataloghus har genomgått en förändring och det verkar som att huset du letar efter inte längre finns. Men du hittar säkert någon annan husmodell du tycker om i vårt sortiment. Våra arkitekter har tagit fram genomarbetade husmodeller med genomtänkta valmöjligheter så att du ska kunna skapa just ditt Anebyhus. Nu visar vi alla våra husmodeller i två stilar - modernt eller klassiskt. Självklart kan du skapa din egen stil på ditt hus med hjälp av våra generella tillval och vår tillvalskatalog. Kom och kika på alla av våra 20 arkitektritade Anebyhus – för alla stilar, tomter och familjestorlekar. Vi hoppas att du och din familj ska hitta drömhuset hos oss!

Se alla nya husmodeller

Bläddra bland våra arkitektritade Kataloghus och hitta din favorit. Alla våra hus finns i en klassisk och modern variant, men självklart väljer du själv hur du vill kombinera olika val för att skapa ditt egna Anebyhus. Välkommen till en enklare husresa tillsammans med oss på Anebyhus.

Standard och tillval Kataloghus

Standarden i våra Kataloghus är genomtänkt och designad in i minsta detalj, med kök från HTH, badrumsinredning från Svedbergs, golv från Tarkett, fönster från Svenska fönster och dörrar från NorDan för att nämna några exempel.

För att ni ska kunna sätta er egen prägel på det ert nya hus har ni flera valmöjligheter. Bläddra igenom vår standard- och tillvalsbroschyr för Kataloghus och hitta de val passar just er i tycke och smak.

Arkitektens val

Våra arkitekter har tagit fram specifika konstruktionsförändrande och större val och förändringar som är möjliga för våra olika husmodeller. Detta för att du som kund enkelt ska kunna skapa ett unikt hem. Det kan t.ex. handla om att du på en husmodell kan ändra köksuppställning, på en annan modell kan du lägga till ett extra sovrum och på en tredje kan du addera ett ryggåstak. Utöver dessa fördefinierade val kan du såklart även gör mindre tillval som är tillgängliga för alla våra husmodeller, t.ex. välja valfri fasad eller kulör på fönster.

Modernt eller klassiskt?

Vi visar alla våra husmodeller i två stilar; modernt eller klassiskt. Dessa bilder är våra tolkningar av de båda stilarna. Självklart kan du skapa din egna stil på ditt hus med hjälp av våra generella tillval och vår tillvalskatalog. Kanske vill du ha ett annat fasadmaterial, eller en annan färg på taket? Tillsammans med våra duktiga säljagenter och husdesigners kommer ni fram till en exteriör stil som passar för just dig.

KONTAKTA DITT NÄRMSTA KONTOR

Våra kunniga husrådgivare hjälper gärna till med svara på frågor angående möjligheten att bygga hus i just ditt område, våra husmodeller och priser. Hitta ditt närmsta säljkontor här.

Till våra kontor
Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn