Västerås - Nedersta 2A

 • 1702 m²
 • Beskrivning

  Västerås - Nedersta 2A

  Tomt om 1 702 kvm i Hedensberg, ett lantligt och trivsamt område ca 15 minuter från centrala Västerås. I omgivningen finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city.

  Husförslag

  1-planshuset Fokus 133 är ett smart vinkelhus med fyra sovrum, ljus, generös och öppen lösning mellan kök och vardagsrum som ger en bra kontakt med alla rum i huset. Utgång från köket till uteplats i lä.

  Då huset är nybyggt slipper man renoveringar under många år och fastighetsavgiften på 8 437 kr/år de första 15 åren. Det kombinerat med låg energiförbrukning på huset ger låga månadskostnader.

  Det finns andra hus från Anebyhusgruppen som skulle nyttja tomten bra. Kontakta vår representant Johan Lillemets för att få mer information eller boka ett möte.

 • Detaljer

  Tomtfakta

  Yta
  1702 m²
  Status
  Till salu
  Ort
  Västerås
  Adress
  Nedersta 2A
  Prisförslag
  I prisförslaget ingår nyckelfärdigt hus, tomt, gjuten platta på mark med golvvärme, VA, el, fiber, bygglov, kontrollansvarig och lagfart.

Kontakt

Har du några frågor kring ditt nya hus är du välkommen att höra av dig till din lokala säljperson eller till vår kundservice.

TMF-auktoriserad trähussäljare

Johan Lillemets

Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan!

Tack för visat intresse. Vi återkopplar så fort som möjligt. Tills dess önskar vi dig en fantastisk dag!

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn