Hedensberg - Västerås

 • Hedensberg
 • 2782 m²
 • 900 000 kr
 • Beskrivning

  Hedensberg - Västerås

  Här i Hedensberg, ett lantligt och trivsamt område ca 15 minuter från centrala Västerås, har du nu chansen att förvärva en tomt om 2 782 kvm och skapa ditt alldeles egna drömboende. I omgivningen finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city.

   

  Husförslag

  1-planshuset Fokus 133+ är ett smart vinkelhus med plats för den lite större familjen. I vinkeln finns en separat barn- och ungdomsdel som lätt går att skärma av. Här hittas även en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats. Föräldrasovrummet har här fått en smart walk-in-closet och från entrén når du ett smidigt hemmakontor. Utgången från köket leder till en härlig uteplats i lä i husets vinkel.

   

  Då huset är nybyggt slipper man renoveringar under många år och fastighetsavgiften på 8 437 kr/år de första 15 åren. Det kombinerat med låg energiförbrukning på huset ger låga månadskostnader.

   

  Det finns andra hus från Anebyhusgruppen som skulle nyttja tomten bra. Kontakta vår representant Johan Lillemets för att få mer information eller boka ett möte.

 • Detaljer

  Tomtfakta

  Yta
  2782 m²
  Status
  Till salu
  Område
  Hedensberg
  Ort
  Västerås
  Adress
  Hedensberg 67
  Pris
  900 000 kr

Kontakt

Har du några frågor kring ditt nya hus är du välkommen att höra av dig till din lokala säljperson eller till vår kundservice.

TMF-auktoriserad trähussäljare

Johan Lillemets

Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan!

Tack för visat intresse. Vi återkopplar så fort som möjligt. Tills dess önskar vi dig en fantastisk dag!

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn