Eskilstuna - Åkerbyvägen 2

 • Eneby
 • 1600 m²
 • 3 995 000 kr
 • Beskrivning

  Eskilstuna - Eneby

  Tomt om ca 1 600 kvm i Eneby, ett lantligt och trivsamt område ca 10 minuter från centrala Eskilstuna. I omgivningen finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Ca 5 min på cykel till bad i Mälaren.

  Husförslag

  1-planshuset Fokus 133 är ett smart vinkelhus med fyra sovrum, ljus, generös och öppen lösning mellan kök och vardagsrum som ger en bra kontakt med alla rum i huset. Utgång från köket till uteplats i lä.

  Pris: 3 995 000 kr.  

  I prisförslaget ingår nyckelfärdigt hus, tomt, gjuten platta på mark med golvvärme, VA, el, fiber, bygglov, kontrollansvarig och lagfart.

  Då huset är nybyggt slipper man renoveringar under många år och fastighetsavgiften på 8 437 kr/år de första 15 åren. Det kombinerat med låg energiförbrukning på huset ger låga månadskostnader.

  Det finns andra hus från Anebyhusgruppen som skulle nyttja tomten bra. Kontakta vår representant Johan Lillemets för att få mer information eller boka ett möte.

 • Detaljer

  Tomtfakta

  Yta
  1600 m²
  Status
  Till salu
  Område
  Eneby
  Ort
  Eksilstuna
  Adress
  Åkerbyvägen 2
  Prisförslag
  I prisförslaget ingår nyckelfärdigt hus, tomt, gjuten platta på mark med golvvärme, VA, el, fiber, bygglov, kontrollansvarig och lagfart.
  Pris
  3 995 000 kr

Kontakt

Har du några frågor kring ditt nya hus är du välkommen att höra av dig till din lokala säljperson eller till vår kundservice.

TMF-auktoriserad trähussäljare

Johan Lillemets

Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan!

Tack för visat intresse. Vi återkopplar så fort som möjligt. Tills dess önskar vi dig en fantastisk dag!

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn