Aneby - Skärsjö udde

 • 1000 m²
 • Beskrivning

  Aneby - Skärsjö Udde

  Vill du bygga hus i ett idylliskt område nära Aneby måste du uppleva Skärsjö Udde på plats. Tomterna ligger belägna på en ekudde vid Skärsjösjöns norra strand och varierar i storlek mellan 1000-1500 m². Ett fåtal av tomterna har sjöutsikt. Marken runt omkring är betesmark med inslag av ädellövsträd. All infrastuktur, så som gator, vatten, avlopp, el och bredbandsnät, är redan byggt. För de minsta barnen finns en lekplats och området bjuder in till kreativa lekar för de äldre barnen.

   

  Centralt på småländska höglandet

  Närhet till service som skolor och butiker samt bra pendlingsmöjligheter. Det tar ca. 30 minuter till Jönköping och ligger även nära Eksjö, Nässjö och Tranås. 200 m från området finns busshållsplats där buss mot Jönköping passerar.

   

  Husförslag

  Fokus 133 är ett härligt enplanshus med vinkel som erbjuder lä under vindiga sommardagar. Håll koll på gästerna ute på altanen medan ni förbereder grilltillbehören i köket.

   

  Kontakta vår representant för visning av tomtområdet. Han berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er att skapa ert framtida boende.

 • Detaljer

  Tomtfakta

  Yta
  1000 m²
  Status
  Till salu
  Ort
  Aneby
  Prisförslag
  Fokus 133 nyckelfärdigt inkl. tomt, bygglov, lagfart, samt anslutningsavgifter för V/A och el.

Kontakt

Har du några frågor kring ditt nya hus är du välkommen att höra av dig till din lokala säljperson eller till vår kundservice.

TMF-auktoriserad trähussäljare

Pontus Löwhagen

Intresseanmälan

Tack för visat intresse!

Vi återkommer med svar så fort vi kan. Tillsvidare så önskar vi dig en fantastisk dag!

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn