Hussäljare?

Vad är egentligen en hussäljares roll

Ofta blir någon av våra hussäljare (agenter) er första personliga kontakt hos oss. Tillsammans pratar ni om just era husdrömmar samt vilka förutsättningar och möjligheter som finns. Hussäljaren blir ert bollplank och finns med er hela vägen fram till inflyttning i ert nya fina hus!


På Anebyhusgruppen har vi ett helt gäng härliga hussäljare som jobbar som agenter hos oss. De har en lång erfaranhet av branschen och varit med på flera hundra fantastiska husresor genom åren. De bär på en kunskap och en trygghet som är fantastisk att få med sig som kund. Hussäljaren finns där och stöttar genom hela processen.

En hussäljare jobbar som egen företagare med uppdrag att förmedla våra materialsatser och kan rekommendera lokala entreprenörer för att bygga ert hus. Hussäljaren är husbranschens motsvarighet till mäklare och får aldrig uppbära någon betalning från dig som kund utan förmedlar endast materialsatsen. De får aldrig göra sig ombud för entreprenören utan skall ha en oberoende ställning till dessa och ni ska alltid träffa entreprenören ni väljer att skriva avtal med.

Kontakta ditt närmaste säljkontor här.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn