Bli återförsäljare för Anebyhusgruppen

Anebyhusgruppen AB

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Fokus är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Vi producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för i huvudsak den svenska marknaden. Vi producerar och monterar även åt kunden BoKlok. Vårt huvudkontor finns i Åseda och tillverkningen sker i Åseda och Klöverfors med ca 210 anställda och en omsättning på ca 800 Mkr. Våra 30 agenter runt om i landet hjälper våra kunder på resan mot sitt drömhus. Anebyhusgruppen AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG List AB och Spaljisten AB ingår. 

Vill du vara med att förverkliga människors husdrömmar?
Välkommen att kontakta Chef för Försäljning och Marknad, Anki Nilsson 0474-13 34 39 (anki.nilsson@anebyhusgruppen.se)

Om dig

Du kommer att marknadsföra och sälja hus ur Anebyhusgruppens portfolio som innehåller 3 stilar, 60 husmodeller och 1000 drömmar. Kunden har en stor frihet att påverka materialval och planlösning efter eget tycke o smak, allt för att de ska kunna förverkliga sina husdrömmar tillsammans med dig.

Du arbetar självständigt som egenföretagare, vilket ger dig stor frihet. Du förväntas kunna motivera och driva dig själv och du trivs med uppsökande försäljning där du aktivt etablerar nya kontakter. Till din hjälp har du ett genuint och välkänt varumärke samt en värderingsstyrd organisation. Du driver dina egna affärer i nära samarbete med vårt huvudkontor och övriga säljare.

Vi ser gärna att du har dokumenterad säljerfarenhet inom liknande verksamhet med gott resultat, en väl utvecklad serviceförmåga samt förmåga att arbeta långsiktigt och relationsinriktat med målfokus. Erfarenhet av affärer, projektledning och kunskaper i byggteknik är meriterande. Viktigast av allt är din egen inställning och att du delar vår passion för kvalitet, kundfokus och hög service.

Varför Anebyhusgruppen?

Hos oss kommer du bli en av våra 30 fantastiska hussäljare ute i landet. Vid några tillfällen per år samlas alla hussäljare för att bygga nätverk, inspirera varandra samt gå igenom nyheter i form av produkter, kampanjer och samarbeten. Det här är chansen för dig som vill förverkliga sin dröm att driva eget, med stöd i ryggen av ett starkt varumärke och stödfunktioner i organisationen.

Att du ska lyckas i din roll ligger både i ditt och vårt intresse varför ger vi dig en individuell anpassad introduktion. Vi står inför en spännande utmaning, med stark framtidstro där du har möjlighet att bidra med stor egen påverkan.

Våra värdeord Ansvar, Kvalitet och Laganda bär vi på Anebyhusgruppen med oss i allt vi gör. De vägleder oss i vårt agerande mellan varandra som kollegor, ledare och aktörer på marknaden. Du som identifiera dig med våra värderingar och vill bli en del av oss är varmt välkommen in med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vår långsiktiga strävan är att Anebyhusgruppens anställda och agenter ska spegla den mångfald som finns i samhället.

Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder och ursprung. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga och vilken katalog du vill beställa.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att beställa vår katalog accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan till tomtkö

Jag vill få mer information om kommande tomter i mitt område.

*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan tomtförsäljning

Jag vill veta mer om hur Anebyhusgruppen kan hjälpa mig att sälja mark.

Ange län och kommun för marken som ska säljas.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Surewood Industries och dess bolags ambition är att ha en hög transparens och ett gott utvecklat system för att både anmäla och hantera eventuella oegentligheter eller misstanke om sådana. Genom detta förhållningssätt och att tillhandahålla ett Whistleblowersystem minimera vi risker som allvarligt kan skada företaget, organisationen eller dess medarbetare.

För anmälan avseende verksamhet som rör Anebyhusgruppen kan du antingen använda det här formuläret eller maila till whistleblower@surewood.se. Formuläret gör att du kan lämna ditt meddelande anonymt och du så önskar. Tänk dock på att så tydligt som möjligt beskriva ärendet du vill uppmärksamma.

Vi tackar för ditt engagemang!

*Obligatoriska uppgifter

Felanmälan

Accepterade filformat: .pdf, .png, .jpeg, .jpg, .xls, .xlsx, .txt, .docx, .zip
*Obligatoriska uppgifter

Genom att använda vår hemsida accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter
x