Om Anebyhusgruppen

Anebyhusgruppen - Ett gediget husföretag

Anebyhusgruppen producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska marknaden.


Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus och Fokus har huvudkontor i Åseda samt produktionsanläggningar i Åseda och Klöverfors – och är en av Sveriges äldsta trähustillverkare.

Anebyhusgruppen ingår i träförädlingskoncernen Surewood Industries AB där även Spaljisten AB och KG-List AB ingår.

Vi är medlemmar i branschföreningen TMF, Trä- och Möbelindustriförbundet.

Hållbarhet

Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. Vi på Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer. Men en annan viktig del för oss är att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra och trivs.

Jobba hos oss

Är du intresserade av att jobba med oss på Anebyhusgruppen? För oss är våra värdeord - Ansvar, Kvalitet och Laganda - ledstjärnan i allt vi gör.

En hyllning till livet!

Livet i ett Anebyhus ska inte bara vara ett medvetet val, utan ett självklart val. Våra hus tål att levas i - i livets alla skeden. Våra hus rymmer glädje, sorg, livskriser och lyckorus, det är så de blir ett hem. Bor man i ett Anebyhus kan man lägga fokus på just livet och att leva det, både till vardag och till fest.

För företag

Anebyhusgruppens affärsområde för B2B riktar sig främst till professionella beställare inom bostadsutveckling med syfte att marknadsföra, tillverka och i flera fall uppföra bostäder i småhus av trä. Läs mer på vår sida för företag!

Till B2B-sidan
Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn