Nyhet!

Anebyhus lanserar Fokus 153 och Fokus 133+

Den 1 juli lanserade Anebyhus två helt nya husmodeller inom ramen för husserien Fokus – Fokus 133+ och Fokus 153. Båda husen innebär även en lansering av nya tillval som är unika för just dessa husmodeller inom Fokusserien.

1 JULI 2022.

Fokus heter Anebyhus mest prisvärda och välplanerade husserie. Husen är utformade utifrån lång erfarenhet och unika kunskap och dessutom är processen slimmad och förenklad för att göra kundens husköp så smidigt som möjligt.

Efter 2020 års succélansering med 10 helt nya och omgjorda husmodeller inom husserien, fortsätter nu Anebyhus succén. Under början av juli har två nya husmodeller lanserats; Fokus 133+ och Fokus 153. Totalt finns nu alltså 12 husmodeller inom husserien Fokus. Utöver de två nya husmodellerna lanseras även två exteriöra tillval på just dessa husmodeller, nämligen stående panel och dessutom möjligheten att få panelen förberedd för lasyr. Dessa två tillval finns sedan tidigare enbart på Anebyhus kataloghus.

Fokus 133+
Precis som sitt syskon Fokus 133, så är Fokus 133+ ett smart vinkelhus med plats för den lite större familjen. I vinkeln finns en separat barn- och ungdomsdel som lätt går att skärma av. Här hittas även en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats. Föräldrasovrummet har här fått en smart walk-in-closet och från entrén når du ett smidigt hemmakontor. Utgången från köket leder till en härlig uteplats i lä i husets vinkel.

Fokus 153
Det här är ett välplanerat och smart utformat hus med fokus på både det sociala och det privata livet i ett hus. Huset är ett H-hus där de två avdelningarna vävs ihop av det stora köket och vardagsrummet i mitten av huset. Här har man naturlig kontakt med trädgården via dubbeldörren ut till trädgården, eller varför inte bygga en altan mellan vinklarna? Huset har tre sovrum med möjlighet till ett fjärde där matplatsen annars hittas. Med hjälp av husets form skapas en naturlig privat del av huset i en av vinklarna där det väl tilltagna föräldrasovrummet samsas med två sovrum till och en wc/dusch. Arkitekten bakom Fokus 153 är Anders Larsson.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn