Tips

Trendiga färger

Är det dags att välja färg till rummen i det nya huset eller går du i tankarna att måla om? Att välja färg kan vara ett svårt val och därför har vi tagit fram 4 tips på trendiga färger som kan vara till hjälp.

GRÖNGRÅ 

Hos Nordsjö blev Årets kulör 2020 Tranquil dawn. Detta är en dämpad gröngrå kulör. Denna färg kan användas i köket eller i vilket annat rum som helst i huset.

ROSA

Rosa i dämpade toner är en trendig färg. Denna färg ger ditt hem en sofistikerad känsla. Färgen kan användas i vardagsrummet eller i vilket annat rum som helst i huset.

BLÅTT

Blått i svala toner skapar en känsla av harmoni i ditt hem. I sovrummet är detta en bra färg då den upplevs som avslappnande. Mörka färger förminskar rum så är sovrummet litet välj en ljusare nyans.

VARMA OCH JORDNÄRA NYANSER

Årets färg 2021 är enligt Nordsjö Brave ground. Detta är en varm och jordnära kulör som skapar ett hemtrevligt hem. Brave ground går att kombinera med andra färger som ljusbrunt och grått. Färgen kan användas i till exempel matsal eller vardagsrum.

Bilder lånade från Nordsjö.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn