Nyheter

Svedbergs levererar lyxig badrumskänsla

Har du tänkt på att vi under ett år tillbringar ungefär två dygn i duschen? Det är därmed lönt att välja dusch med omsorg. Med tanke på årets övriga 363 dygn finns det också en poäng med att duschen ska vara riktigt snygg. Varför inte titta närmare på fjolårets succélansering från Svedbergs, Langfoss?

– Kunderna har verkligen uppskattat den nytänkande formgivningen, där Norges högsta vattenfall har varit inspirationskällan, säger Johan Körner, designchef på Svedbergs. Mycket glas har skapat en luftig och en lite lyxig hotellkänsla. Och den vågformiga textilen bidrar till en ombonad upplevelse.

I årets serie har den fasta skärmväggen i många varianter kompletterats med en dörr som alternativ. Tyget går att dra för dörren, precis på samma sätt som för skärmväggen.

Bedårande badkar

Nu lanseras ett emaljbadkar i möbelserien Intros färgskala, alltså mattvit, grafitgrå, sand och salvia. Baddjupet är 39 cm och det går att välja mellan olika längder – samt vit eller svart front.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn