Inredningstips

HALLÅ DÄR SOLCLARA!

Clara "Solclara" Johansson, mari kondo -konsult och aktuell med boken rensa, organisera och inred för ett liv i bättre balans och harmoni.

Varför blir livet lättare med färre saker?
- Om du väljer att omge dig med saker som du älskar skapar du ett mer harmomiskt hem. Du fokuserar också på det du vill göra i livet. Vill du ha stora middagar? Välj ut ditt favoritporslin som bjuder in till det. Ta istället bort det porslin som bara står och blivit kvar utan anledning. 

Hur rensar jag "med känsla"?
- Gå på den första känslan som kommer till dig när du ser föremålet framför dig. Har du en positiv känsla kopplad till en sak ska du ha det i ditt liv. Släpp taget om saker som du behåller av andra anledningar. Det kan vara kopplat till negativa känslor som skuld, att vara andra till lags eller att inte våga släppa taget om det gamla.

Vilket är ditt bästa tips för ett mer harmoniskt hem?
- Inred eller sätt upp symboler i ditt hem som stärker det liv som du vill leva. Det kan vara tavlor som säger något särskilt. Fyll hemmet med saker och inredning som säger något särskilt. Fyll hemmet med saker och inreding som betyder något för dig. Levande växter och blommor är också viktigt för ett harmoniskt hem.

Vill du ha fler konkreta tips för ett mer harmoniskt hem som speglar dig?
Du hittar boken för 175 kr i din lokala bokhandel.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn