Hjälp! Vi ska bygga hus

Avsnitt 9 - Att bygga kök - vad ska man tänka på?

Köket är det rum i huset där vi lägger mest pengar när vi bygger - och därför är det viktigt att det blir rätt. Hela avsnitt 9 ägnar vi därför åt hemmets hjärta köket! Tillsammans med Fredrik Norström från HTH går vi igenom allt från hur du tänker kring planlösning och arbetsflöden, till förvaring och vitvaror. Vi pratar integrerade fläktar, köksöar och regler enligt svensk byggstandard. Hjälp! Vi ska bygga hus är en podd från Anebyhusgruppen. Programmet leds av Håkan Montelius och Elin Ivarsson. Du hittar oss där poddar finns.

Titta in i våra hus!

Ta en virtuell rundvisning i några av våra populäraste husmodeller för att få en ordentlig känsla över huset. Vandra mellan rummen och föreställ dig ett liv här. Kanske hittar du just ditt drömhus?

Välkommen in!

Lediga tomter

Är du på jakt efter en ledig tomt för husbyggnation? Anebyhusgruppen erbjuder lediga tomter i hela Sverige. Här hittar du alla våra lediga tomter som är till försäljning just nu - och nya tomter kommer ut regelbundet. Mer information om tomterna hittar du under varje enskilt objekt.

TILL VÅRA LEDIGA TOMTER!
Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn