Hjälp! Vi ska bygga hus

Avsnitt 10 - Bygga nytt eller köpa gammalt - vad är bäst?

Hur stor skillnad är det på ett nybyggt hus och ett som är 30 år gammalt? Eller 60 år? Är det samma ekonomi i ett gammalt hus som ett nybyggt? Hur länge ska man räkna med att ett nybyggt hus ”håller sig nytt”? Och varför bygger man inte hus med källare längre? I avsnitt 10 gästas vi av Pierre Arvidsson, teknikansvarig på Anebyhusgruppen, som reder ut frågetecknen kring bland annat byggstandard, energiförbrukning, luftkvalitet och förväntad livslängd. Hjälp! Vi ska bygga hus är en podd från Anebyhusgruppen. Programmet leds av Håkan Montelius och Elin Ivarsson. Du hittar oss där poddar finns.

Titta in i våra hus!

Ta en virtuell rundvisning i några av våra populäraste husmodeller för att få en ordentlig känsla över huset. Vandra mellan rummen och föreställ dig ett liv här. Kanske hittar du just ditt drömhus?

Välkommen in!

Lediga tomter

Är du på jakt efter en ledig tomt för husbyggnation? Anebyhusgruppen erbjuder lediga tomter i hela Sverige. Här hittar du alla våra lediga tomter som är till försäljning just nu - och nya tomter kommer ut regelbundet. Mer information om tomterna hittar du under varje enskilt objekt.

TILL VÅRA LEDIGA TOMTER!
Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn