Vilken stil passar er?

Modern stil, klassisk stil eller er egna stil?

Ibland kan det vara svårt att välja väg avseende designen på ert hus. Kanske föreställer ni er ett lantligt uttryck som minner om de småländska skogarna eller är det strama linjer och stilren arkitektur som faller er i smaken? Oavsett erbjuder vi något för alla stilar och smaker.

Alla våra hus visas i två varianter på vår hemsida, en klassisk och en modern variant. Vad är då skillnaden mellan den klassiska och den moderna varianten? Ja, inte alltid så mycket. Ibland handlar det enbart om en annan typ av panel eller en annan färgsättning som på t.ex. Fjällbacka. Ibland är det större förändringar som t.ex. på Kungsljus där den moderna varianten har fått stående z-panel med lasyr och ett sargtak med låg lutning och den klassisk varianten har fått putspanel och tegelpannor vilket för tankarna till kanske Skåne eller varför inte Toscana? Ibland kanske den klassiska stilen för tankarna till Småland och de klassiskt röda trähusen och nästa gång får den klassiska stilen er att tänka på ljumma klippor och Västkustens skönhet som på t.ex. Holmersund.

Med andra ord är de två olika stilarna fritt tolkade och tanken är att ni som kunder ska kunna inspireras av bilderna och få igång tankarna kring att möjligheterna är många och att ni med små medel kan förändra ett hus utseende ganska mycket. För utöver de varianter som vi visar på vår hemsida så kan ni som kund förändra huset utifrån just er stil. Detta gör ni med hjälp av antingen arkitektens val (som är specialanpassade större förändringar som finns på några av våra husmodeller) eller med hjälp av våra generella val (scrolla ner en bit på sidan för att hitta till våra generella val). Som exempel kanske ni har fastnat för en husmodell men varken den klassiska eller moderna varianten faller er i smaken, då kanske ett byte av t.ex. fasad, kulör och fönsterstorlek kan göra att ni hittar rätt i just er stil på er valda husmodell.

Låter det förvirrande? Bara lugn, då finns våra fantastiska hussäljare runt om i landet redo att hjälpa er att hitta rätt i den djungel vi kallar husresan.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn