Nyheter

Elektronisk nyhet från Habo – smart, enkel och säker!

En av Habos mest intressanta produkter 2022 är Tribe 2, det elektroniska dörrlåset som kan öppnas med fingeravtryck, kod eller traditionell nyckel.

– Tribe 2 underlättar vardagen och ökar säkerheten med sina smarta funktioner. Med tillbehöret Smartbox kan du till och med att låsa upp dörren på distans via en app, berättar Eric Karlsson, Key Account Manager på Habo.

Låset är lätt att hantera och enkelt att montera. Det finns i färgerna svart och silver och passar både höger- och vänsterhängd dörr. Eftersom Tribe 2 är batteridrivet behövs ingen elinstallation – och låset påverkas inte av eventuella strömavbrott. Om batteriet skulle ta slut finns ett vanligt nyckelhål bakom en skyddspanel. Designer är arkitekten Thomas Sandell.

– Kika gärna på våra dörrhandtag som Thomas har designat för innerdörrar. Det blir väldigt effektfullt när det finns en formmässig röd tråd som förenar alla dörrhandtag i huset – både invändigt och utvändigt, säger Eric.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn