Tips

Fokus – ett enkelt sätt att bygga hus på

Att bygga ett nytt hus kan vara mer ekonomiskt än att köpa begagnat eller att bo i lägenhet. Det visar vårt smarta huskoncept Fokus. Husen byggs med fast planlösning, något som gör husbygget både enklare och mer prisvärt.

Många unga familjer längtar efter att bygga ett eget hus. Samma familjer ställer sig ofta frågan – har vi råd? Med Fokus behöver det inte vara dyrare att bygga ett nytt hus än att bo i lägenhet.

– Fokus är ett perfekt alternativ för ett par eller en familj som bor i lägenhet idag och drömmer om ett eget hus. Konceptet är framtaget för att få ner totalpriset genom att husen byggs med fast planlösning. Planlösningarna är väl genomtänkta och det är högsta kvalitet rakt igenom med väl valda detaljer som skapar liv i huset, berättar Elin Ivarsson, marknads- och kommunikationschef på Anebyhusgruppen.

 

HÖG KVALITET OCH STOR VALFRIHET

Fokus finns i flera olika storlekar och format. För den som vill göra sitt hus mer personligt finns flera tillvalsmöjligheter. Valet av fasadmaterial, liggande panel eller puts, och fönster med eller utan spröjs kan ändra husets karaktär helt.

 – Även om det är en prisvärd standardlösning så tummar vi inte på kvalitet och valfrihet. Bland annat ingår ett välutrustat kök från IKEA med diskmaskin, induktionshäll och vitvaror. Husen byggs på gjuten platta med vattenburen golvvärme som standard, säger Elin.

Elin betonar enkelheten i konceptet Fokus. Och visst är det ett bekvämt sätt att få en helt ny villa.

– Jag tror att många vill bygga hus men känner att det är ett stort projekt som tar mycket tid och kostar väldigt mycket pengar. Med Fokus kommer man ifrån allt det där, avslutar Elin.

FEM SKÄL ATT VÄLJA FOKUS

  • Sveriges mest omtyckta husmodeller
  • Hög kvalitet till ett lägre pris
  • Du kan påverka priset genom att göra en del av jobbet själv
  • Grundplatta med golvvärme
  • Möjlighet att välja äkta totalentreprenad  

 

Vilket husmodell från Fokus passar er?  Se alla modeller.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn