Jubileumshus

Ett hus för hela livet

Sveriges byggnadshistoria innehåller mängder av kunskap, tradition och erfarenhet. Det använde jag mig av när jag ritade Jubileum by Sandell. Resultatet blev en stilren klassisk fyrkantig villa som sticker ut och minner om gamla ladugårdar och smedjor på den svenska landsbygden. För att förstärka den känslan ännu mer finns huset i två olika färger; Faluröd och mörkgrå. Färger som funnits med genom historiens gång och som för många utgör sinnebilden av Sverige.

Jubileum by Sandell är ritat för att passa in på de flesta platser i vårt land, från Norrlands djupa inland till pulsen i storstadsregionerna, västkustens karga klippor och Skånes öppna slätter. Huset passar lika bra i grupp som enskilt, var för sig.

EN FUNGERANDE VARDAG
När vi kliver in över tröskeln flödar ljuset. Bottenvåningens öppna planlösning skapar rymd och gemensamhetskänsla i hela huset. Alla rum har fönster åt två håll. Det garanterar ett härligt ljusinsläpp, oavsett tomt och läge. De stora fönstren på nedervåningen skapar en öppning mellan ute och inne. Här är det lätt att gå ut och njuta på uteplatsen, samtidigt som
naturen kommer in i huset via träet i golven. Huset är byggt i naturmaterial som åldras med värdighet och tål att renoveras gång på gång. För att göra Jubileum by Sandell till mer än ett hus, ett hem där du kan bo i generationer, har vi tänkt på allt det praktiska som krävs för att få en fungerande vardag. Här finns groventré där man kan tvätta av hundar efter leriga promenader och fönstret över diskbänken underlättar om du vill se vem som kommer på besök eller ha lite extra koll på barnen somleker i trädgården.

ANPASSAR SIG EFTER LIVET
Jubileum by Sandell är också ett hus som anpassar sig efter livets olika skeden. Genom att ge huset en stilren kvadratisk form skapas möjligheter för dig att anpassa huset efter dina önskemål. Vi har tagit fram tre olika förslag på tillbyggnader; Skafferi, vinterträdgård och generationsboende, allt för att du ska kunna skapa hemmet du vill ha och behöver. Tillbyggnaderna går lika bra att göra nu som om 75 år. Vem vet, när Anebyhus fyller 150 år kanske dåvarande husägare tar fram originalritningen till sitt Jubileum by Sandell och beställer en arkitektritad tillbyggnad.

HÅLLBARHET
Hus som står kvar och ändras med familjen genom tidens gång är de bästa husen. Det är hållbar och sliter mindre på jordens resurser. För att göra Jubileum by Sandell snällare mot miljö och klimat har vi bland annat använt oss av klassiska metoder för att hålla energiförbrukningen nere. Husets fönsterluckor hjälper till med att hålla värmen inne under kalla kvällar och nätter, på samma sätt som de stänger ute solens strålar under heta sommardagar. Det är en metod som använts i över hundra år och kommer fungera utmärkt i över hundra år till. Jubileum by Sandell är ett tidlöst klassiskt hus som tål att bo i – generation efter generation.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn