Titta in

En titt i vårt Kungshus Hasselösund

Ett typiskt klassiskt skärgårdshus med modern planlösning, stilfullt och praktiskt på samma gång. Hasselösund är en favorit med många år på nacken.

Hasselösund från Kungshus är en verklig klassiker. Stilen kännetecknas av sin tidlösa arkitektur, snickarglädje, vackra verandor och detaljer. Med den grunden kan man utan stilkrockar med lätthet blanda in eleganta material som mässing och marmor. Stilen harmonierar också väl med lantliga och romantiska inslag som till exempel blommiga tapeter, linnetyg och pärlspont. 

Vid entrén välkomnas du av den traditionella verandan. Här finns förstås möjlighet att ytterligare förstärka snickarglädjen och den romatiska stilen. 

I hallen finns möjligheter till förvaring under trappan samt dörrar till mindre badrum och till groventré/klädvårdsrum. Till vänster ligger ett större sovrum som även kan användas som kontor.

Rakt fram från hallen ser man rakt igenom huset till det stora ljusa sällskapsrummet mot trädgården. 60 m² med kök, matplats och vardagsrum i öppen lösning. Mot trädgården ligger en vindskyddad och trivsam uteplats i husets vinkel. Här finns en altandörr direkt från köket, perfekt för sommarens grillkvällar.

Via trappan kommer man till ett mindre allrum på övervåningen. Där finns också tre mysiga sovrum med snedtak, varav ett extra stort med en lyxigt stor walk-in-closet. Badrummet på övre plan har plats för ett badkar.

Det här är ett fint och praktiskt litet hus som passar in på de flesta tomter. Kanske passar det en barnfamilj eller för den som vill ha kontoret hemma. 
Ser det bra ut, men inte riktigt enligt dina önskemål? Skulle du vilja göra någon ändring i planlösningen? Inga problem, klicka in på husmodellen, öppna ritningen i Roomsketcher och börja drömma!

Foto: Alen Cordic

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn