Nyheter

Elfa förenar funktion och finess

Förvaringsjätten Elfa är expert på att finna lösningar för hemmets alla outnyttjade ytor. Här kommer tre trendtips för 2022 från Christine Dalman, Elfas förvaringsexpert.

  • Låt skjutdörrarna tala. Visste du att färgen svart lyfter de andra kulörerna i rummet? Skjutdörrar med svart ram blir därmed en snygg inredningsdetalj som är tidlös och skapar fina och uttrycksfulla kontraster.
  • Utnyttja udda väggytor. Det finns ofta lite ”bortglömda” och outnyttjade platser i huset. Med väggskenor och hyllor i olika bredder och djup, kan du skapa nya smarta förvaringsutrymmen på dessa ställen. Varför inte förvandla väggen under trappan, eller väggen längs ett sluttande tak, till en bokhylla, en arbetsplats eller ett nytt förvaringsutrymme?
  • Samla småsaker. Har du en massa prylar som används dagligen och ligger huller om buller i olika ”kaoslådor”? Då kan du istället skapa en dold och strukturerad förvaringslösning, exempelvis på baksidan av innerdörrarna eller bakom en gardin.

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn