Inspiration

Bygga fritidshus?

Drömmer du om en plats där du kan spendera dina lediga stunder och där det inte finns några måsten? En plats där du kan spendera tid med familj och vänner? Vi hjälper dig att hitta ditt fritidshus. Ett fritidshus är ditt eget smultronställe. Här kan du koppla av, bada, tända en brasa, umgås med vänner och familj. När du skaffar ett fritidshus investerar du i livskvalitén. För att ge er en liten knuff på vägen har vi tagit fram några av våra husmodeller som vi anser är perfekta som fritidshus.

Fokus 86

Fokus 86 är ett 1-planshus med 4 rum och kök. Det är en trivsam och praktisk villa där allt är samlat på samma plan. De öppna ytorna mellan kök, vardagsrum och hall ger gott om plats att umgås, koppla av och laga mat tillsammans. Huset har ett stort sovrum och två mindre vilket gör att huset både passar perfekt för den lilla familjen men även för dig som drömmer om ett lättskött fritidshus. Bygg huset online och se direkt vad ditt fritidshus kommer att kosta HÄR!

Multipel

Är ett av våra populäraste hus – och det finns goda orsaker! Här finns en härlig lättillgänglighet och en hel sektion som har extra god takhöjd. Tillsammans med rejäla fönsterpartier skapas en härlig rymd. Multipel har tre sovrum, väl avskilda från varandra. Vardagsrummet har sin egen del, men samtidigt fin kontakt med köket och matplatsen. Det här huset rymmer en klassisk köksingång/groventré som praktiskt leder vidare till tvättstuga, toalett och kök. I husets vinkel får du en perfekt skyddad uteplats, som enkelt nås via köket. Läs mer om huset HÄR!

Fokus 133

Är ettt smart vinkelhus med plats för den lite större familjen. Här finns en separat avdelning för barnen med egen wc/dusch. Ljus, generös och öppen lösning mellan kök och vardagsrum som ger en bra kontakt med alla rum i huset. Utgång från köket till uteplats i lä. Läs mer och bygg ditt hus online HÄR!

Titta in i våra hus!

Ta en virtuell rundvisning i några av våra populäraste husmodeller för att få en ordentlig känsla över huset. Vandra mellan rummen och föreställ dig ett liv här. Kanske hittar du just ditt drömhus?

Välkommen in!

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn