Badrum

Planera ditt nya badrum från Svedbergs

Badrummet får en allt större betydelse i våra hem – det är numera också ett trivsamt rum där vi kopplar av, skämmer bort oss en stund. Samtidigt ska det vara funktionellt. Allt börjar med planeringen och att funktion går hand i hand med design.

Vad ska man tänka på när man planerar sitt nya badrum?

- Skapa dig en tydlig bild av vad du vill ha och planera sedan noggrant, säger Katja Eriksson som är marknadschef på Svedbergs, en av Nordens ledande badrumsinredare med egen produktion i Dalstorp, Sverige.

Hur kommer man igång?

– Leta inspiration på nätet och i tidningar, känn efter vilken stil som passar dig. Ofta kan man anpassa och skräddarsy sin badrumsinredning mer än vad man tror. Tänk noga över vilka behov som finns just nu men också framöver. Hur många man är eller kommer att bli i hushållet. Ett eller flera handfat? Mycket förvaring? Dusch eller badkar? Tänk också över lösningar som gör badrummet så lättstädat som möjligt. Livet förändras och ett bra funktionellt badrum ska hålla över tid.

TIPS FRÅN SVEDBERGS 

  • Tänk på att det finns smarta tips för att utnyttja ytan smart. Till exempel är en handdukstork lika mycket handduksförvaring.
  • Ett badrum behöver både ljuskällor som lyser upp ordentligt och som även skapar stämning. Det finns många alternativ, som exempelvis spotlights i taket med dimmerfunktion, inbyggd belysning i spegeln – och även i möblernas lådor och skåp. Kom också ihåg att det finns säkerhetskrav som är förenade med elinstallationer i ett våtrum. Elinstallationer ska utföras av en behörig fackman.
  • Man kan förnya ett badrum ganska enkelt med färg, addera sidoförvaring, hyllor, förnya detaljer som handtag/knoppar, krokar, byta ut duschdraperiet mot en duschvägg i glas, satsa på en ny spegel eller addera en för att skapa känslan av rymd.
  • Hållbarhetsfrågan har blivit allt mer viktig för många. Det innebär en medvetenhet när det gäller inköp som bygger på långsiktighet och kvalité. Ärliga råmaterial, autentiskt hantverk och design. Ett fokus som mer ligger på känslomässiga värden, egentid och där badrummet ses som en fristad.

Bilder: Svedbergs 

I Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus ingår badrum från Svedbergs som standard. 

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga och vilken katalog du vill beställa.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att beställa vår katalog accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan till tomtkö

Jag vill få mer information om kommande tomter i mitt område.

*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan tomtförsäljning

Jag vill veta mer om hur Anebyhusgruppen kan hjälpa mig att sälja mark.

Ange län och kommun för marken som ska säljas.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Surewood Industries och dess bolags ambition är att ha en hög transparens och ett gott utvecklat system för att både anmäla och hantera eventuella oegentligheter eller misstanke om sådana. Genom detta förhållningssätt och att tillhandahålla ett Whistleblowersystem minimera vi risker som allvarligt kan skada företaget, organisationen eller dess medarbetare.

För anmälan avseende verksamhet som rör Anebyhusgruppen kan du antingen använda det här formuläret eller maila till whistleblower@surewood.se. Formuläret gör att du kan lämna ditt meddelande anonymt och du så önskar. Tänk dock på att så tydligt som möjligt beskriva ärendet du vill uppmärksamma.

Vi tackar för ditt engagemang!

*Obligatoriska uppgifter

Felanmälan

Accepterade filformat: .pdf, .png, .jpeg, .jpg, .xls, .xlsx, .txt, .docx, .zip
*Obligatoriska uppgifter

Genom att använda vår hemsida accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter
x