Trender

Kökstrender 2021

Köket är huset hjärta. Här spenderar vi mest del av vår tid både tillsammans med nära och kära men också i vår egen tid. Precis som med allt annat inom hus och hem går det trender i kök och här uppdaterar HTH oss om de senaste kökstrenderna. 

Hej Pernilla Bohlin Andersson, butiksansvarig på HTH! Vad finns det för kökstrender nu?
-Vi har haft ett annorlunda år under 2020 och många av oss har spenderat betydligt mycket mer tid i våra hem än vi gjort tidigare. Därför blir det ännu viktigare att känna komfort och avslappning i våra hemmamiljöer. Vi har därför sett trender som speglar naturen allt mer vanligare i våra kök, med de jordnära färgtonerna och trädetaljerna kan man skapa denna trygghet i vår inredning.

Vilken färg är vanligast att kunder väljer till sitt kök?
-Vitt har varit det populäraste färgvalet i köket i våra hem år efter år. Men vi ser att denna trend förändras och svenskarna vill ha allt med jordnära färgtoner i sina kök. Framförallt grönt och beige i kombination med olika tränyanser har varit stora trender hos oss.

Vilket material är vanligast i våra kök?
-Vi ser trender på handtagslösa kök och då är det extra viktigt med slitstarka luckor. Våra fenix laminatluckor har den stora fördelen att materialet känns mjukt och lent att ta på och om små repor uppstår åtgärdas det enkelt med en en termisk behandling.

Vad ska man tänka på för att få ett kök som håller över tid?
-Här är det viktigt att tänka funktioner som håller med tiden. Smarta lösningar som en upphöjd ugn och diskmaskin, smarta hörnlösningar osv. kommer gynna oss hela vägen i köket. Det är också viktigt att välja materialval som håller. En slitstark Fenix laminatlucka och bänkskivor i keramik kommer inte göra någon besviken.

Vad är era bästa tips till de som ska planera sitt nya kök?
-Det är bra att vara förberedd när man kommer in och ska planera sitt kök. Alla jobbar vi olika i våra kök och det är viktigt att se till en själv hur "jag" vill ha det i köket. Ett tips är att lägga fram en lapp på köksbordet där man skriver ned önskemål och krav. Det kan vara saker man kommer på i förbifarten och skriver man ned detta kan vi sedan gå tillbaka till denna lista och planera köket därefter.

Vad ser ni för kommande trender?
-Vi tror att naturen kommer fortsätta inspirera oss i vår köksplanering och hållbara material kommer bli ett självklart val. Beige, gröna och varma toner kommer fortsätta integreras i våra hem och köksmiljöer.

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga och vilken katalog du vill beställa.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att beställa vår katalog accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan till tomtkö

Jag vill få mer information om kommande tomter i mitt område.

*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Intresseanmälan tomtförsäljning

Jag vill veta mer om hur Anebyhusgruppen kan hjälpa mig att sälja mark.

Ange län och kommun för marken som ska säljas.
*Obligatoriska uppgifter

Genom att göra en intresseanmälan accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Surewood Industries och dess bolags ambition är att ha en hög transparens och ett gott utvecklat system för att både anmäla och hantera eventuella oegentligheter eller misstanke om sådana. Genom detta förhållningssätt och att tillhandahålla ett Whistleblowersystem minimera vi risker som allvarligt kan skada företaget, organisationen eller dess medarbetare.

För anmälan avseende verksamhet som rör Anebyhusgruppen kan du antingen använda det här formuläret eller maila till whistleblower@surewood.se. Formuläret gör att du kan lämna ditt meddelande anonymt och du så önskar. Tänk dock på att så tydligt som möjligt beskriva ärendet du vill uppmärksamma.

Vi tackar för ditt engagemang!

*Obligatoriska uppgifter

Felanmälan

Accepterade filformat: .pdf, .png, .jpeg, .jpg, .xls, .xlsx, .txt, .docx, .zip
*Obligatoriska uppgifter

Genom att använda vår hemsida accepterar du också vår integritetspolicy.

Här du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter
x