Årets hus

Vi är nominerade till årets hus!

Vår populära husmodell Azalea har blivit nominerad till "Årets hus" som arrangeras av Allt om villor och hus. Vi är så stolta och hoppas, ifall du också gillar huset, vill ge oss en röst.

Azalea är ett symmetriskt och välplanerat hus för den stora familjen med ett rikt socialt umgänge. Huset har formen av ett H med två avdelningar som binds ihop av det stora köket på mitten, husets verkliga hjärta. Här har man naturlig kontakt med trädgården via dubbla altandörrar. Entrén är precis så välplanerad som man kan önska sig, med wc på ena sidan och tvättstuga på den andra. Och strax innanför, gott om förvaring. Avdelningen till vänster har sovrum och badrum. Till höger imponerar det ljusa vardagsrummet med sin öppna planlösning och många fönsterpartier. Även här finns dubbeldörrar ut till trädgården/uteplatsen. 

Läs mer och rösta på oss >> HÄR!

VÄLKOMMEN HEM!

Vi har hus för alla situationer i livet. I mer än 75 år har vi ritat, konstruerat och byggt hus som blivit hem för tusentals familjer landet över. Ta del av våra över 30 arkitektritade hus – för alla stilar, tomter och familjestorlekar. 

TILL VÅRA HUSMODELLER

Inspiration för dig som ska bygga hus!

Ta del av tips, råd och inspiration för din husresa. Från första steget, till klivet över tröskeln och livet i ditt nya hem. Titta in hos våra kunder och läs om våra leverantörers nyheter.

GÅ PÅ VISNING I MOBILEN!

Nu kan du uppleva några av våra kundfavoriter direkt ifrån datorn eller mobilen. Besök våra hus i 360 och lär känna planlösningen.

Azalea

Hustyp: 1-planshus
Byggyta: 170 kvm
Boyta: 150 kvm
Byggnadshöjd: 3,5 m
Takvinkel: 38 grader

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn