Hållbarhet

Vårt arbete med hållbarhet

Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. På Anebyhusgruppen jobbar vi aktivt för att minska materialsvinnet, göra smarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer. En annan viktig del för oss är att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra och trivs.

Produktion

Verksamhetens tillväxt ska ske på ett affärsmässigt, sunt och hållbart sätt där produktion, arbetsglädje och medarbetarskap går hand i hand. Med en långsiktighet och en omtanke för våra kunder använder vi oss av noggrant utvalda material och komponenter. 

Arbetsmiljö

Medarbetarna är vår viktigaste resurs, deras hälsa och välbefinnande är avgörande för företagets framgång. Vi jobbar kontinuerligt med hälsa, säkerhet och arbetsmiljö som även innebär ständig kompetensutveckling av ledare och medarbetare.

Samhälls-utveckling

Precis som våra hus är byggda med kvalitet och omtanke för generationer framåt, ska vi agera på marknaden och i samhället. Vi agerar som en pålitlig och långsiktig aktör inom bostads- och husbranschen, där vi bidrar till en aktiv, inkluderande och hållbar samhällsutveckling genom att bland annat stötta en rad olika lokala föreningar och engagemang.

Ett hållbart hus

I över 75 år har vi ritat, konstruerat och byggt hus som blivit hem för tusentals familjer landet över. Våra hus är byggda med kvalitet och omtanke, hållbara för generationer framåt.

Hållbarhetsrapport

Vill du läsa mer kring vårt hållbarhetsarbete? Ta del av vår hållbarhetsrapport.

Läs vår hållbarhetsrapport här

Hållbarhetspolicy

Vill du veta mer om vår koncerns hållbarhetspolicy? Läs Surewood Industries hållbarhetspolicy.

Läs vår hållbarhetspolicy här
Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn