Ystad Trädgårdsstaden

 • Brf Trädgården, Trädgårdsstaden
 • Beskrivning

  Ystad - Brf Trädgården i Trädgårdsstaden

  I Ystad har Anebyhusgruppen utvecklat området Brf Trädgården i Trädgårdsstaden som består av 8 radhus. Husen är 115,5m2 fördelade på 5 rum och kök i två plan. 

   

  Området

  Centrala Ystad får nya bostadskvarter i grönskade parkmiljö och med hållbarhet och liv i fokus. Här stod plantskolan en gång i blom, idag finns ett unikt område av uppväxt och grön miljö med 42 olika trädarter och de flesta bevaras. Människan sätts i centrum i denna nya lummiga stadsdel och karaktären bevaras genom att de nya moderna och bekväma bostäderna planeras med hänsyn till befintlig vegetation. Bostädernas funktioner skapar förutsättningar för en hållbar livsstil och ett livspussel som går ihop.

   

  Husen

  Tengbom arkitekter som utformat bostäderna rankas som ett av världens mest innovativa arkitektkontor och är dessutom ett av de äldsta. Här har 8 radhus med fokus på ett enkelt liv byggts med effektiv planlösning, bekväm altan, egen parkering, förråd, odlingsbänk och ett eget fruktträd. Radhusen byggdes i de östra delarna av Trädgårdsstaden, kvarter 4B.

   

  Vi strävade efter att skapa en inspirerande miljö och ett boende som möter platsens historia och framtidens sätt att leva. Där gräsytor och äppelträd i blom skänker ett energigivande lugn samtidigt som stadens närliggande puls vittnar om att världen utanför aldrig är långt borta.

 • Detaljer

  Byggfakta

  Område
  Brf Trädgården, Trädgårdsstaden
  Ort
  Ystad

Vill du ha mer information om projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Affärsutvecklare

Jonas Vittgård

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn