Strängnäs Bresshammar

 • Bresshammar
 • Beskrivning

  Strängnäs - Bresshammar

  I samarbete med fastighetsutvecklaren Framfast har Anebyhusgruppen Contracting AB byggt 37 stycken radhus i bostadsrättsform i området Bresshammar i Stängnäs. Husen är på 99 m2 och präglas av New England-stil med liggande träpanel och fönster med spröjs.

   

  Området

  Radhusen ligger i ett barnvänligt område som andas nytänkande och kreativitet. Kvarteret kommer att präglas av blandad bebyggelse med villor, radhus och bostadsrätter. I närområdet finns ett promenadstråk, en badplats samt förskolor och skolor. Dessutom kommer det i bostadsområdet att anläggas ett poolområde som får nyttjas av alla i föreningen. Här kan uppfriskande morgondopp, vattenlek för barnen och en och annan simtur bli naturliga inslag under sommarhalvåret.

   

  Utöver detta erbjuder Strängnäs ett rikt kulturliv med olika aktiviteter, fina naturområden och ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer.

   

  Goda pendlingsmöjligheter

  Riksväg 55 och E20 korsar varandra utanför Strängnäs vilket ger goda kommunikationsmöjligheter och tack vare Svealandsbanan finns pendlingsmöjligheter med tåg till och från framförallt Stockholm. Under vardagar avgår ett tåg i timmen till och från Stockholm.

   

  Om husen

  Husen har en välplanerad och praktiskt planlösning i två plan. På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för umgänge. Vill man istället ha ett extra rum finns möjlighet att dela av vardagsrummet. I anslutning till entrén finns också ett välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp hittar du de privata ytorna. Här ryms hela tre sovrum och badrum med plats för badkar. I det största sovrummet finns dessutom en rymlig walk-in-closet.

 • Detaljer

  Byggfakta

  Område
  Bresshammar
  Ort
  Strängnäs

Vill du ha mer information om projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Affärsutvecklare

Jonas Vittgård

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn