Norrtälje Görlaslingan

 • Görlaslingan
 • Beskrivning

  Norrtälje - Görlaslingan

  I samarbete med Ekeröhus uppförde Anebyhusgruppen AB 10 bostadsrätter på området Görlaslingan i Norrtälje.

   

  Boendet är modernt med hög grundstandard där bostäderna är utformade med stor känsla för trivsel och samvaro. Designen är hämtad från New England samt skärgården.

   

  Bostadsrätterna är mellan 53,3 - 123,7 kvm, från 2,5 - 5 rok.

   

  Om området

  Görla är ett bostadsområde som ligger strax söder om Norrtälje och uppfördes runt 1990. Här finns en blandad bebyggelse med både villor och radhus. Ett mycket trivsamt område för dig som vill bo på landet men ändå i stan. Görla binds samman med staden med hjälp av en gångväg som går via Bolkadalen och Flygfältet mot stadskärnan, som nås på ca 20-25 minuters promenad. I nära anslutning till Görla finns skolor och förskolor.

   

  Området är perfekt för pendlaren, du som åker bil är snabbt ute på E18. Du som åker buss har pendlarbussarna på bekvämt gångavstånd. På bekvämt avstånd finns också de båda handelsområdena Flygfältets handelsområde och Norrteljeporten.

   

  Om projektet

  Projektet består av totalt tio bostäder som utgör en mix som passar både singelhushåll såväl mindre som större familjer.

   

  Ekeröhus, som är byggherre, har valt att satsa på kvalitet från väl utvalda leverantörer för att möta marknadens förväntningar på ett modernt kvalitativt boende.

   

  Projektet präglas av en stor känsla för trivsel och samvaro samt en hög grundstandard med bl a Ballingslövkök, vitvaror från Siemens och helkaklade badrum. Till varje bostad hör en egen uteplats med altan och trädgård. Det ingår även eget kallförrådmed anslutning till bostaden samt parkeringsplats till alla bostäder.

 • Detaljer

  Byggfakta

  Område
  Görlaslingan
  Ort
  Norrtälje
  Adress
  Görslaslingan 3

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Affärsutvecklare

Jonas Vittgård

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn