Nacka Orangeriet

 • Orangeriet
 • Beskrivning

  Nacka - Orangeriet

  I familjevänliga Ältadalen har Serafim Fastigheter tillsammans med Anebyhusgruppen utvecklat projektet Orangeriet. Rymliga och generösa radhus uppfördes i äganderättsform. Med 5 rum och kök fördelade på en yta om ca 165 kvm finns rum för hela familjen. Husen är framtagna av Arkitekbruket speciellt för området. Den arkitektoniska inspirationen har bl.a. har hämtats i engelska stadsradhus.

   

  Den egna trädgården ger plats för spring, lek och umgänge i bästa solläge där tillvalsmöjligheter som exempelvis orangeri ger utemiljön en extra dimension. Lättmöblerade planlösningar där den växande familjen enkelt kan tillskapa fler rum. Entréplan erbjuder sociala samband och fina sällskapsytor vilket lämnar plats för sovrum och privat sfär. Husen har också förberetts för att erbjuda möjlighet till värmande braskamin.

   

  I det naturnära området har skolor, förskolor och kommunikationer fått ta plats inom kort räckhåll och omgivningens natur har adderats in i helheten. Enkel access till vägnät samt direkt närhet till goda bussförbindelser gör Ältadalen centralt utan att förlora lugn.

 • Detaljer

  Byggfakta

  Område
  Orangeriet
  Ort
  Nacka

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Affärsutvecklare

Jonas Vittgård

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn