Referenser

Flera orter - BoKlok

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som har utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger vi kloka bostäder – lägenheter och radhus – för människor som vill bo bra i ett eget hem, men ändå ha pengar över till annat.

Kungälv - Ytterby

I samarbete med Ikano Bostad har vi uppfört 29 radhus i Ytterby, Kungälv. I Brf Växa bor du i ett riktigt kvadratsmart radhus. Det är ett hus som är byggt för att du ska kunna få ut maximalt av din bostadsyta och ta vara på varje kvadratmeter. Planlösningen är öppen och noga uttänkt för att få livet att fungera för den moderna barnfamiljen. Inte minst att ha två WC/dusch, badkar och separat tvättstuga direkt innanför ytterdörren för smutsiga overaller underlättar vardagen.

Västerås - Gäddeholm

I samarbete med fastighetsutvecklaren Carpenter har Anebyhusgruppen uppfört 12 parhus i området Gäddeholm, Västerås. Här bor du i populära och naturnära kvarter. Gäddeholms förskola ligger inom promenadavstånd och Gäddeholms badplats ligger också inom bekvämt avstånd. Bara ett stenkast bort finns även vackra gångstråk, fina grönområden och Mälaren. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Gävle - Klöverblomman i Lindbacka

I samarbete med Hemlingby Mark & Bygg har Anebyhusgruppen uppfört sju bostadsrättsradhus i området Lindbacka, strax utanför Gävle. Ett modernt och praktiskt boende om 81 kvm i ett plan, fördelat på tre rum och kök. 

Helsingborg - Rydebäck

I Rydebäck söder om Helsingborg  har Anebyhusgruppen Contracting AB i samarbete med Mariastaden Projekt AB och EREIM AB byggt upp ett helt nytt bostadsområde. 

Kumla - Slånbäret

Föreställ dig möjligheterna till ett rikt friluftsliv runt knuten och att skolor, förskolor och service finns på promenadavstånd. Kv Slånbäret ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. 

Malmö - Blomstra i Limhamn

I samarbete med Ikano Bostad har Anebyhusgruppen AB uppfört urbana stadsradhus i expansiva Elinegård i Limhamn utanför Malmö. Radhusen är 93-109 kvm och anpssade till den moderna familjens behov.

Nacka - Orangeriet

I familjevänliga Ältadalen har Serafim Fastigheter tillsammans med Anebyhusgruppen utvecklat projektet Orangeriet. Rymliga och generösa radhus uppfördes i äganderättsform. 

NORRKÖPING - TWIN HOUSE I LINDÖ STRAND

Ett naturskönt boende med unik karaktär. I attraktiva Lindö uppför Anebyhusgruppen ett unikt projekt signerat Thomas Sandell, en av Sveriges främsta arkitekter och formgivare. 

NORRTÄLJE - GÖRLASLINGAN

I samarbete med Ekeröhus uppförde Anebyhusgruppen AB 10 bostadsrätter på området Görlaslingan i Norrtälje. Boendet är modernt med hög grundstandard där bostäderna är utformade med stor känsla för trivsel och samvaro. Designen är hämtad från New England samt skärgården.

Skurup - Etapp 1

Välkommen till ett välplanerat och lättskött boende. I bostadsrättsföreningen Solhöjden bor du med god standard, generösa uteplatser och bilplats vid huset. Bostäderna har väl genomtänkt planlösning. Alla material och inredning är utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet.

Staffanstorp - Tegelbruket

I området Vikhem i Staffanstorp har Anebyhusgruppen Contracting AB i samarbete med Sithel Fastigheter AB byggt ett nytt kvarter i ett trevligt och gediget arkitekturspråk.

Strängnäs - Bresshammar

I samarbete med fastighetsutvecklaren Framfast har Anebyhusgruppen Contracting AB byggt 37 stycken radhus i bostadsrättsform i området Bresshammar i Stängnäs. Husen är på 99 m2 och präglas av New England-stil med liggande träpanel och fönster med spröjs.

VELLINGE - TOFTAGÅRD

I samarbete med fastighetsutvecklaren Toftagård AB har Anebyhusgruppen Contracting uppfört 11 bostadsrätter som parhus i centrala Vellinge. Husen är moderna och smälter in i den befintliga gårdsmiljön.

YSTAD - BRF TRÄDGÅRDEN I TRÄDGÅRDSSTADEN

I Ystad har Anebyhusgruppen utvecklat området Brf Trädgården i Trädgårdsstaden som består av 8 radhus. Husen är 115,5m2  fördelade på 5 rum och kök i två plan. 

Ängelholm - Skälderviken

I Bjärestrand strax norr om Ängelholm har Anebyhusgruppen Contracting AB byggt upp ett helt nytt bostadsområde. Stranden ligger ett stenkast bort och det planeras för en ny tågstation inom gång och cykelavstånd. Här finns även förskola, låg- och mellanstadie inom gångavstånd. 

ÖREBRO - HOVSTA-GRYT

En dryg halvmil norr om Örebro centrum i området Hovsta-Gryt har Anebyhusgruppen Contracting AB i samarbete med Passion Capital uppfört 14 radhus. Husen är i två plan med en boarea på 109m2

Örebro - Lanna Valley

I området Lekeberg, Örebro, har Anebyhus Contracting AB byggt tre parhus med sex lägenheter om 121 m². Området kallas Lanna Valley och husen går i New England-stil med liggande träpanel och fönster med spröjs. 

Örebro - Södra ladugårdsängen

I Södra Ladugårdsängen vid parken Hagen uppförs Parkhusen, ett unikt projekt om 20 radhus med en stor bilfri innergård. Den moderna arkitekturen med stående träpanel samspelar med de redan byggda husen på kringliggande fastigheter och skapar ett enhetligt intryck. Husen fördelar sig över två plan, med generösa sällskapsytor på entréplan och tre rymliga sovrum på övervåningen. Materialen håller hög standard och förmedlar ett stilrent och medvetet intryck. 

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn