Åminne

 • Åminne
 • Beskrivning

  Åminne

  Välkommen till Åminne och Kolpinnevägen! 

   

  Dragningskraften till vackra brukssamhället Åminne är inte svår att förstå sig på. Här bor man med stor känsla av livskvalité med omgivningar av slingrande stigar i öppna landskap, blandad skog och den vackra sjön Vidöstern.

   

  I nära anslutning till tomterna är finns en kommunal badplats som är given samlingspunkt i byn sommartid. I Åminne finns även en mycket populär förskola som heter Åmini. Åminne är ett levande samhälle med en aktiv samhällsförening. Det gamla järngjuteriet ligger mitt i byn och i den vackra gamla bruksfastigheten finns idag ett industrimuseum och delar av lokalerna hyrs till bröllop , företagsevent mm. 

   

  Åminne ligger endast 7 km från Värnamo tätort med fin bilväg och allmän kommunikation med buss. 

   

  Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan  stolt presentera Kv Kolpinnen åtta praktiska parhus i New Englandstil med Anebyhus och Småländska Hem – som byggare med stor erfarenhet av  hustillverkning med fokus på kvalité såsom bland annat Svedbergs badrumsinredning, HTH-kök och parkettgolv från Tarkett.

   

  Att bo i ett nyproducerat hus frigör din tid och plånbok från underhåll och kostnader.

   

  Parhusen erbjuder boende i två plan med genomgående hög kvalitét. Flexibel planlösning med möjlighet att ha upp till 5 sovrum. Modern byggteknik bidrar till låga driftskostnader.

   

  Preliminär byggstart våren 2021 med inflytt planerad till årsskiftet 21/22.

   

  Läs mer hos Småländska hem här >>HÄR!

 • Detaljer

  Byggfakta

  Område
  Åminne
  Ort
  Värnamo

MER INFORMATION:

Affärsutvecklare

Jonas Vittgård

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn