PÅGÅENDE PROJEKT

BoKlok

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som har utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger vi kloka bostäder – lägenheter och radhus – för människor som vill bo bra i ett eget hem, men ändå ha pengar över till annat.

Nybyggda hus är billiga i drift och de kommer utan ekonomiska överraskningar. Eftersom du vet att du slipper göra stora underhållsinsatser på ett bra tag har du betydligt bättre kontroll över kommande utgifter.

Malmö - Brf skina

I samarbete med Ikano Bostad uppför vi 25 radhus i Västra Klagstorp, Malmö. I Brf Skina bor du i ett riktigt kvadratsmart radhus – och lika bra förvaring. Bland annat det användbara förrådet på baksidan, som rymmer allt från slalomskidorna till utemöbler och rockringar. Det här är ett hus som är byggt för att du ska kunna få ut maximalt av din yta. 

Malmö - Västra Klagstorp Brf Putsa

I samarbete med Ikano Bostad uppför vi 26 radhus i Västra Klagstorp, Malmö. I Brf Putsa bor du i ett riktigt kvadratsmart radhus – och lika bra förvaring. Bland annat det användbara förrådet på baksidan, som rymmer allt från slalomskidorna till utemöbler och rockringar. Det här är ett hus som är byggt för att du ska kunna få ut maximalt av din yta. Planlösningen är öppen och noga uttänkt för att få livet att fungera för den moderna barnfamiljen.

Åminne

Välkommen till Åminne och Kolpinnevägen! Dragningskraften till vackra brukssamhället Åminne är inte svår att förstå sig på. Här bor man med stor känsla av livskvalité med omgivningar av slingrande stigar i öppna landskap, blandad skog och den vackra sjön Vidöstern.

Mörbylånga - Norra viken

I Mörbylånga planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska hem området Norra viken som kommer att bestå av 32 st äganderätter av modellerna Strandhusen 81m², Royalisten 158m² och Havshusen 121m²

Norrköping - Lindö Strand

I attraktiva Lindö uppför Anebyhusgruppen ett unikt projekt signerat Thomas Sandell, en av Sveriges främsta arkitekter och formgivare. De platsanpassade hustyperna består av fristående villor i skogspartiet, en parhuslänga med stora takterrasser och en småskalig radhusidyll. Gemensamt för byggnaderna är deras unika karaktärsdrag och estetiska sammanhållning som underordnar sig naturen.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn