Kommande projekt

Nässjö - Ledet

I Nässjö planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska hem kvarteret Borgen som kommer att erbjuda totalt åtta friköpta boenden fördelat på fyra parhus. Boendet har en genomtänkt planlösning på två plan och härliga uteplatser i lugn omgivning.

Mulljsö - Havstenshult

I Mullsjö planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska hem området Havstenshult  som kommer att bestå av 14 st bostadsrätter i storlekarna 81 m², 99 m² och 109 m².

Mörbylånga - Norra viken

I Mörbylånga planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska hem området Norra viken som kommer att bestå av 32 st äganderätter av modellerna Strandhusen 81m², Royalisten 158m² och Havshusen 121m²

Norrköping - Lindö strand

I attraktiva Lindö uppför Anebyhusgruppen ett unikt projekt signerat Thomas Sandell, en av Sveriges främsta arkitekter och formgivare. De platsanpassade hustyperna består av fristående villor i skogspartiet, en parhuslänga med stora takterrasser och en småskalig radhusidyll. 

Oxelösund - Stenvikshöjden

I Oxelösund planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med SandellSandberg området Stenvikshöjden  som kommer att bestå av 18 radhus. Varje radhus är på 120 kvm fördelat på två våningsplan. Planlösningen är effektiv och funktionell samtidigt som disponeringen präglas av generösa och sociala sällskapsytor. Bottenvåningen är öppen med stora glasade fönsterpartier
och altandörrar som skapar närkontakt med utemiljön och den egna uteplatsen. Det övre våningsplanet erbjuder fyra privata sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn