Kommande projekt

Mörbylånga - Norra viken Etapp 2

I Mörbylånga planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska hem Etapp 2 i området Norra viken som kommer att bestå av 10 st parhus av modellerna Townhouse 81 och 94.

Nässjö - Ledet

I Nässjö planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska hem kvarteret Borgen som kommer att erbjuda totalt åtta friköpta boenden fördelat på fyra parhus. Boendet har en genomtänkt planlösning på två plan och härliga uteplatser i lugn omgivning.

Oxelösund - Stenvikshöjden

I Oxelösund planerar nu Anebyhusgruppen tillsammans med SandellSandberg området Stenvikshöjden  som kommer att bestå av 18 radhus. Varje radhus är på 120 kvm fördelat på två våningsplan. Planlösningen är effektiv och funktionell samtidigt som disponeringen präglas av generösa och sociala sällskapsytor. Bottenvåningen är öppen med stora glasade fönsterpartier
och altandörrar som skapar närkontakt med utemiljön och den egna uteplatsen. Det övre våningsplanet erbjuder fyra privata sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Mulljsö - Havstenshult

I Mullsjö planerar Anebyhusgruppen tillsammans med Småländska Hem området Havstenshult som kommer att bestå av 14 st. bostadsrätter i storlekarna 81 m², 99 m² och 109 m².

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn