Fokus på det du älskar

FOKUS - 12 HUSFAVORITER

Att bygga hus kan kännas krångligt och tidskrävande, men så behöver det inte vara. Vi har använt vår långa erfarenhet och unika kunskap och sett till att slimma processen för att göra ditt husköp så smidigt som möjligt. Resultatet blev en serie om 12 prisvärda och välplanerade hus, alla skapade för ett härligt boende som håller generation efter generation. Tack vare en enklare husprocess kan du istället lägga mer fokus på det du älskar. Som vardagen och livet i stort. Välkommen till Fokus och en enklare husresa tillsammans med oss på Anebyhus.

SE ALLA HUSMODELLER

Bläddra bland våra Fokushus och hitta din favorit. Välkommen till Fokus och en enklare husresa tillsammans med oss på Anebyhus.

BYGG DITT DRÖMHUS ONLINE

Hur ser just ditt drömhus ut? Prova vårt nya verktyg bygg online så ser du direkt vad drömhuset kostar. Designa ditt hus med din egna personliga val så som färg på fasad, köksluckor och golv. Välkommen in!

Hållbara hus - Hållbar värld

I över 75 år har vi ritat, konstruerat och byggt hus som blivit hem för tusentals familjer landet över. Trä är det genomgående materialet i alla våra hus. Förutom att trä är förnyelsebart binder det koldioxid i husets väggar och golv. Virket vi använder består av furu som vuxit på det småländska höglandet inte långt från våra husfabriker. Som hustillverkare vill vi vara med och bidra till en hållbar värld. Därför jobbar vi aktivt för att minska svinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten. På så sätt ser vi till att ditt hus håller generation efter generation. 

Standard och tillval i Fokus

Standarden i våra Fokushus är genomtänkt och funktionell in i minsta detalj, med kök- och badrumsinredning från IKEA, golv från Tarkett, fönster från Traryrd och dörrar från NorDan för att nämna några exempel.

För att ni ska kunna sätta er egen prägel på det ert nya hus har ni flera valmöjligheter. Bläddra igenom vår standard- och tillvalsbroschyr för Fokus och hitta de val passar just er i tycke och smak.

Klara, färdiga, nu börjar din husaresa!

Hur går det till att bygga hus? Vad är bra att tänka på och  vad kostar det? I vår podd "HJÄLP" Vi ska bygga hus" guidar vi dig genom hela byggprocessen. Här reder vi ut allt som du som husbyggare behöver veta: Hur bygger man ett hus? Hur funkar det med bygglov och andra saker? Vad behöver jag göra och vilken hjälp kan jag få?

 

I sex avsnitt går vi igenom hela husprocessen, steg för steg, från att du köper tomt till att du faktiskt flyttar in i ditt nya hus.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn