Nyhet

Ekonomen heter nu Fokus

Ekonomen är vår serie av funktionella och prisvärda husmodeller. De är byggda i samma höga kvalitet som våra överiga hus, med samma gedigna material, i samma dimensioner och i lika väl beprövade konstruktioner. Skillnaden är framförallt att det är fasta planlösningar en och enhetlig inredning i grundutförandet, vilket förenklar vår produktion och håller kostnaderna nere. Nu har Ekonomen fått ett ansiktslyft och heter numera fokus. In och kika på alla husmodeller - både gamla och nya.

SE ALLA NYA HUSMODELLER

Att bygga hus kan kännas krångligt och tidskrävande, men så behöver det inte vara. Vi har använt vår långa erfarenhet och unika kunskap och sett till att slimma processen för att göra ditt husköp så smidigt som möjligt. Resultatet blev en serie om 10 prisvärda och välplanerade hus, alla skapade för ett härligt boende som håller generation efter generation. Tack vare en enklare husprocess kan du istället lägga mer fokus på det du älskar.

BYGG DITT DRÖMHUS ONLINE!

Hur ser just ditt drömhus ut? Prova vårt nya verktyg bygg online så ser du direkt vad drömhuset kostar. Designa ditt hus med din egna personliga val så som färg på fasad, köksluckor och golv. Vi gör det enkelt att bygga hus!

Klicka på den husmodell du vill bygga och designa fram ditt drömboende och se priset direkt.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn