Anebyhusgruppen Contracting AB

Anebyhusgruppen Contracting AB är ett helägt dotterbolag till Anebyhusgruppen AB. Anebyhusgruppen Contracting AB ansvarar för alla våra totalentreprenader, bedriver egen projektutveckling och försäljning B2B. 

Vi är medlemmar i branschföreningen TMF, Trä- och Möbelindustriförbundet och har högsta kreditvärdighet, något som vi anser bör vara självklart för husleverantörer.

Smart byggsystem

Allt fler företag har upptäckt fördelen med vårt smarta byggsystem som gör att vi kan leverera bra och kostnadseffektiva lösningar. Det är den del av vad som gjort oss till en av Sveriges ledande husleverantörer. Vi har möjlighet att hantera flera olika byggprojekt. I processen kan vi ombesörja allt från idé till detaljplanering, byggnation, avslut och överlämnande. 

Lång erfarenhet

Vi baserar vår kunskap på lång erfarenhet och erbjuder ett koncept som bygger på flexibilitet, kunskap och kompetens. Som beställare innebär det fördelar i form av kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. För oss på Anebyhusgruppen är varje byggprocess ett nära samarbete mellan oss som husleverantör och beställaren, där vår erfarenhet är din största garanti.

B2B

I vår projektutveckling vänder vi oss till er som vill utveckla nya projektområden eller har ett färdigt projekt som ni vill att vi skall offerera. Vi strävar efter långsiktiga relationer där vi tillsammans utvecklar era och våra intressen för att leverera den bästa lösningen till slutkunden.

Totalentreprenad

Att kunden är i fokus är en självklarhet när vi på Contracting tar vid för att färdigställa ditt boende i en totalentreprenad, som innebär att du köper ett inflyttningsklart hus. Vi levererar hela processen med vårt kunniga team som upphandlar och projektleder hela entreprenaden. Vi anser att detta är det bästa, tryggaste och enklaste sättet för dig som kund att få bygga ditt nya hus.


"-Vårt mål är att alltid leverera en nollfelsbesiktning till dig som slutkund!"
Richard Liv
Entreprenadchef

Egna projekt

-Från idé, markköp, byggnation till boende.

Inom Contracting driver vi ett antal egna projekt där vi själva förvärvar mark, planerar, konstruerar, bygger och säljer bostaden direkt till slutkund.

Referensobjekt

Kontakt

Christian Brännström

Operativ Chef Anebyhusgruppen Contracting

0380-470 23

Kent Dahlström

Affärsutvecklare Mälardalen

0380-470 19

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga.
*Obligatoriska uppgifter

Intresseanmälan till tomtkö

Jag vill få mer information om kommande tomter i mitt område.

*Obligatoriska uppgifter

Intresseanmälan tomtförsäljning

Jag vill veta mer om hur Anebyhusgruppen kan hjälpa mig att sälja mark.

Ange län och kommun för marken som ska säljas.
*Obligatoriska uppgifter

Felanmälan

Accepterade filformat: .pdf, .png, .jpeg, .jpg, .xls, .xlsx, .txt, .docx, .zip
*Obligatoriska uppgifter