Finansiering

Förmånligt bankerbjudande

Tillsammans med Nordea kan vi erbjuda ett förmånligt finansieringsalternativ för ert nya hus. När du träffar en av våra husexperter tar ni tillsammans fram en kalkyl på vad ditt hus kommer att kosta och vad det kommer att kosta dig när du bor i det. Kalkylen skickar du sedan vidare till banken som avgör hur mycket de är villiga att låna ut. Det finns även möjlighet till amorteringsfritt i fem år.

ALLT DET HÄR INGÅR:

  • Du får kontakt/ lånelöfte inom 24h
  • Möjlighet till bankmöte digitalt, via telefon eller dator
  • Specialkompetens inom husbyggnation
  • En förenklad process där du inte behöver ha bygglov eller startbesked
  • Marknadsledande pris på byggnadskreditiv
  • Möjlighet till amorteringsfritt
  • Minst 0.40% i rabatt

 

ANSÖK HÄR!

När du ansöker om en byggnadskredit hos Nordea får du hjälp av ett särskilt team av medarbetare med lång erfarenhet av byggnadskrediter. De är sedan med dig under hela din byggprocess och hjälper dig med de ekonomiska frågor som kan dyka upp längs vägen.

Hur mycket får du låna?

I Nordeas bolånekalkyl är det enkelt att räkna ut vad din månadskostnad kan bli för ditt bolån. Vad kommer ditt nya hus att kosta dig? Och hur mycket behöver du i kontantinsats?

TRÄHUS FÖR LIVET

1-planshus, 1,5-plans hus, 2-planshus – Vi har trähus i flera olika stilar, för alla situationer i livet.

ALLA VÅRA HUSMODELLER

LÄR KÄNNA VÅRA NYHETER

Ta del av våra arkitektritade hus – för alla stilar, tomter och familjestorlekar. De byggs av våra duktiga snickare med en omsorg, noggrannhet och känsla för materialet som kommer från en djupt rotad kunskap och generationers erfarenhet. 

TRÄFFA OSS PÅ EN KOPP KAFFE

Välkommen att kontakta en av våra duktiga säljare för ett förutsättningslöst möte om hur det går till att bygga hus. Vi guidar dig från tomtköp till vilket hus som passar dig och dina önskemål.

Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn