Finansiering

Förmånligt bankerbjudande

Tillsammans med Nordea kan vi erbjuda ett förmånligt finansieringsalternativ för ert nya hus. När du träffar en av våra husexperter tar ni tillsammans fram en kalkyl på vad ditt hus kommer att kosta och vad det kommer att kosta dig när du bor i det. Kalkylen skickar du sedan vidare till banken som avgör hur mycket de är villiga att låna ut. Det finns även möjlighet till amorteringsfritt i fem år.

DET HÄR INGÅR:

  • Du får kontakt/ lånelöfte inom 24h
  • Möjlighet till bankmöte digitalt, via telefon eller dator
  • Specialkompetens inom husbyggnation
  • En förenklad process där du inte behöver ha bygglov eller startbesked
  • Marknadsledande pris på byggnadskreditiv
  • Möjlighet till amorteringsfritt
  • Minst 0.40% i rabatt


Fast pris i 8 månader

Priserna på våra husmodeller avser husen i grundutförande. Förändringar och extrautrustning gör att priset ökar. Samtliga våra hus har en hög grundstandard som bland annat inkluderar toppmodern köksutrustning med vitvaror, fönster av hög kvalitet, frånluftsvärmepump/bergvärmepump och vattenburen golvvärme på nedre plan. Exakt vilka produkter som ingår beror på vilken husserie huset ingår i. Kontakta oss för en fullständig leveransdeklaration. 

Utöver kostnaden för själva huset (inkl. tillval och justeringar) tillkommer även kostnader för byggarbetet och tomten, framdragning av el, vatten och avlopp (vilket varierar stort), bygglov och stämpelskatt (lagfart). Vid belåning tar man också ut en avgift för pantbrev (säkerhet för lån) vanligtvis 2% av beloppet.  

Ditt husköp regleras också av en indexering framtagen av SCB (och beställt av TMF). Denna indexering kan påverka slutpriset på ditt hus. När du skriver kontrakt med Anebyhusgruppen får du ett pris av oss, vilket gäller under en fastprisperiod (hos Anebyhusgruppen åtta månader). Skulle kostnaderna för ditt hus öka, orsakat av annan part än Anebyhusgruppen, så kommer priset att justeras enligt prisindex, vilket beräknas efter fastprisperioden. Detta kan då innebära en prisökning alternativt en prissänkning beroende på hur index har utvecklats. Under din fastprisperiod är du skyddad från prisökningar. 

ANSÖK HÄR!

När du ansöker om en byggnadskredit hos Nordea får du hjälp av ett särskilt team av medarbetare med lång erfarenhet av byggnadskrediter. De är sedan med dig under hela din byggprocess och hjälper dig med de ekonomiska frågor som kan dyka upp längs vägen.

Hur mycket får du låna?

I Nordeas bolånekalkyl är det enkelt att räkna ut vad din månadskostnad kan bli för ditt bolån. Vad kommer ditt nya hus att kosta dig? Och hur mycket behöver du i kontantinsats?

TRÄHUS FÖR LIVET

1-planshus, 1,5-plans hus, 2-planshus – Vi har trähus i flera olika stilar, för alla situationer i livet.

ALLA VÅRA HUSMODELLER
Hurra, {} tillagd som favorit!

Du hittar alla favoriter i menyn

{} är borttagen som favorit

Du hittar alla favoriter i menyn