SÖKES: HANTVERKARE SOM VILL BYGGA INOMHUS I VÅRA NYA HUSFABRIKER I ÅSEDA, KLÖVERFORS OCH RUDA.

Volymhus i Klöverfors

I husfabriken i Klöverfors bygger vi enligt byggmetoden volymhustillverkning, vilket innebär att vi bygger allt inomhus för att sedan leverera färdiga hus direkt till områdena. Du som hantverkare får alltså i behaglig temperatur snickra, montera kök, kakla, måla, tapetsera, lägga parkett, sätta panel, dra el och vatten. Och mycket jobb blir det. För orderböckerna är fyllda för många år framöver, där en av beställarna är BoKlok som ägs av Skanska och IKEA tillsammans.

Storblock i Åseda

I husfabriken i Åseda bygger vi enligt byggmetoden storblock, vilket innebär att vi levererar färdiga väggblock med fönster m.m. på plats. Här byggs bland annat våra styckehus av varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, som erbjuder 70 olika husmodeller. Framgången för dessa är att husköparna kan välja sin grundmodell och sedan ändra mer än de tror, och betala mindre än de tror. Du som hantverkare får alltså, i T-shirt året runt, bygga skräddarsydda hus.

Delelement i Ruda

I vår nya husfabrik i Ruda tillverkar vi inneväggar, förråd, takstolar och andra delelement till alla våra produkter.

Vi söker snickare, målare, plattsättare, montörer och ventilationsmontörer!

Vi söker drivna lagspelare som vill vara en del av vårt team. Skicka din ansökan och ditt CV till varmasnickaren@anebyhusgruppen.se.

För frågor ring Maja Johansson 0729-922 120 mån-fre mellan kl 9-12.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga.
*Obligatoriska uppgifter

Felanmälan

Accepterade filformat: .pdf, .png, .jpeg, .jpg, .xls, .xlsx, .txt, .docx, .zip
*Obligatoriska uppgifter