Jobba hos oss

Just nu söker vi byggledare i Skåne, fler återförsäljare och fler varma snickare till våra husfabriker. Läs mer om tjänsterna nedan.

Byggledare Skåne

Arbetsbeskrivning
I rollen som byggledare kommer du att vara ansvarig för att kalkylera, leda, planera och fördela arbetet inom olika projekt. Du kommer att vara byggledare för våra villor och grupphusprojekt av varierande storlek och ha flera projekt som löper parallellt. Du kommer att upprätta entreprenadhandlingar, avvikelserapporter, tidsplaner mm i projekt. Som byggledare kommer du att ha ett ekonomiskt ansvar gällande projektens resultat utifrån budget samt ansvar för fakturering och inköp. I rollen kommer du även att vara delaktig i försäljning och relationsskapande aktiviteter.

Som byggledare rapporterar du till Entreprenadchef.

Arbetets omfattning
Heltid, med möjlighet till flextid. Start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från något av våra kontor.

Utvecklingsmöjligheter
Anebyhusgruppen är i en expansiv fas och är ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka verksamheten.

Kompetenskrav:
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som byggledare eller i andra liknande arbets/projektledande uppdrag. Du har goda kunskaper inom byggbranschen, och vi ser att du har arbetat en liknande roll, som projektledare inom bygg eller i egen regi. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande, men inget krav, om du har kunskaper i entreprenadjuridik eller någon utbildning inom byggproduktion. Kunskaper i systemet Byggsamordnaren eller Plancon/Bidcon är även det meriterande.  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som kan se dig själv i den kombinerade roll som just byggledning innebär – konstruktion och koordinering! Du trivs med att fungera som länken mellan kund och projektavdelning samt att ha ett helhetsansvar. Du drivs av att få driva ett projekt från uppstartsmöte till att se resultatet av ett slutfört projekt. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Arbetet innebär mycket kontakter med våra säljare, myndigheter, kunder, leverantörer och entreprenörer vilket gör att din sociala förmåga är mycket viktig. Du triggas av problemlösning och att överträffa kundens förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

 

Söka tjänsten
Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till richard.liv@anebyhusgruppen.se. Skriv ”Byggledare” i ämnesraden. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Richard Liv, Entreprenadchef, på tel. 0380-47025

Vill du arbeta i någon av våra husfabriker?

Vi söker fler hantverkare som vill jobba i våra husfabriker i Åseda och Klöverfors. Välkommen med din ansökan till Varma Snickaren.   

LÄS MER OM VARMA SNICKAREN

Bli återförsäljare för Anebyhusgruppen

Vill du bli återförsäljare för Anebyhusgruppen? Just nu söker vi säljare i Sundsvall, Uppsala, Karlstad, Borås och Jönköping.

LÄS MER OM ATT BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Beställ katalog

Ange län och kommun där du är intresserad av att bygga.
*Obligatoriska uppgifter